Et professionelt bilværksted

Leder du efter et godt bilværksted? Fordi du har fået en ridse i lakken? Eller fordi dine bremser er blevet sløve? Eller skal du have gjort din bil helt klar til syn? Så er Flex-A dit behjælpelige og professionelle værksted. Vi tilbyder kvalitets reparationer på alle typer biler. Det er uanset mærke eller årgang, og det gælder også i garantiperioden på helt nye biler.

Vi har kvalitet og kundeservice i højsæde. Derfor fører vi altid en gennemsigtig kommunikation med dig som kunde, i forhold til hvad dit køretøj fejler, hvad prisen er, og hvor lang tid din reparation tager. Som kunde bliver du derfor aldrig overrasket over din værkstedsregning fra Flex-A. Vores professionelle hænder tager sig godt af din bil, mens du kan drøne videre i en lejebil og hente en bil, hvor reparationen er udført med ekspertise og bildele af høj kvalitet. 

Tilbud på service af din bil

Lille service

  • Udskiftning af olie + filter

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 1.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Stort service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter 
  • Udskiftning af pollenfilter
  • Udskiftning af bremsevæske

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Deal service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter
  • Service på aircondtionanlægget

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.999,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Se mere om vores ydelser

Ingen bilreparation er for stor en mundfuld

Hos Flex-A kan du altid regne med en løsning på dit problem. Når du afleverer din bil hos os, foretager vi altid et grundigt tjek for at finde årsagen til dit problem. Vi kan reparere alle dele på din bil, trailer eller dine fælge og dæk. Og vi bestiller og udskifter også de gamle dele, hvis det er nødvendigt. Synes du blot din bil trænger til at blive opgraderet lidt? Skal den være mere sikker? Eller vil du forebygge en fremtidig reparation? Så kan vi også hjælpe dig. Opgrader f.eks. din bil med nye el-ruder, kør mere sikkert på vejene med autohjælp eller en serviceaftale og forebyg fremtidige problemer med rustbeskyttelse og undervognsbehandling. Vi står til rådighed til alle former for montering, hvad enten det kommer fra en skade på din bil eller blot et ønske om at forkæle dig selv og din bil med lidt lækkert udstyr. 

Vi tilbyder reparation af bil og meget mere

Flex-A er et værksted, der står for det hele. Vi tilbyder ikke blot reparation af din bil. Vi forhandler og sælger også nyt udstyr som dæk/fælge, aircondition, autostereo, autoalarmer og meget mere. Vi opbevarer dine dæk om vinteren/sommeren. Og skulle du have behov for at leje en bil, minibus eller varebil? Så er Flex-A også behjælpelig. Intet problem eller behov er for stort, og vi finder altid den rigtige løsning til netop dig. Du kan finde dit Flex-A bilværksted i dit område i Ballerup og Birkerød