Autolakering

Hurtig og effektiv autolakering

Har du fået en ridse eller bule i din bil? Har du været ude for et uheld? Eller trænger lakken på din bil bare til at blive frisket op? Flex-A tilbyder at udføre alle former for lakering af bil. Det kunne være:

- En lakering af en falmet lak, der skal friskes op.

- En omlakering af bil pga. skader eller ridser.

- En lakering af en helt ny farve på en ældre model.

Ingen opgave er for stor eller for lille til Flex-A. Vores specialister har mange års erfaring inden for billakering. Processen bliver derfor udført med stor professionalisme, og den nye lak fremstår altid helt skarp. Flex-A kan tilbyde netop den farve lak, der passer til din bil. Matte eller blanke farver - du får, hvad du ønsker. Har du spørgsmål om lakering, kan du altid kontakte os og få professionel rådgivning og hjælp. 

Tilbud på service af din bil

Lille service

  • Udskiftning af olie + filter

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 1.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Stort service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter 
  • Udskiftning af pollenfilter
  • Udskiftning af bremsevæske

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Deal service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter
  • Service på aircondtionanlægget

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.999,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Flex-A tilbyder autolakering Ballerup 

Vores dedikerede medarbejdere står klar til at møde dig på vores autoværksted i Ballerup. Du får en personlig og nærværende service, et gennemsigtigt pristilbud og en professionel udførelse af arbejdet på din bil. Vores mission er, at du skal have en god oplevelse på værkstedet og at du aldrig bliver overrasket over din værkstedregning. Når vi udfører din lakering af bil, skal du derfor ikke bekymre dig om noget, men blot se frem til at afhente din ny lakerede bil. Vores mission er, at du hurtigst muligt bliver godt kørende igen. 

Find autolakering Birkerød hos Flex-A

Besøg vores autoværksted i Birkerød. Afleverer gerne bilen for en dag og lej en lånebil. Eller tag en pause fra hverdagen i vores behagelige lounge, mens du venter på, at vi kontrollerer din lakering af bil. Der er altid fri Wi-Fi, frisk kildevand og ny brygget kaffe - så du kan slappe af, mens vi reparerer og servicerer din bil. Du kan bestille tid til lakering ved begge vores værksteder ved at kontakte os her på siden. Vi svarer altid på dine henvendelse inden for 24 timer. Du kan også ringe til os, så tager vi en snak sammen. Vi yder stor fleksibilitet, så du altid kan få en tid, der passer netop dig. 

Flex-A er et autoværksted, der kan tilbyde alt i reparation og service til din bil. Vi står altid inde for det, som vi har udført med et mål om skabe glade og tilfredse kunder. Skal vi friske din bil op med ny autolak?