Ridser i lakken

Kom af med ridser i lakken 

Det er aldrig en sjov oplevelse, når der kommer ridser i lakken på din bil. Det kan ske alle steder, på p-pladsen ved supermarkedet, når du selv stiger ind i bilen, hvis en løs gren falder ned over din motorhjelm, når du kører for tæt på træer og buske eller hvis du laver en lidt uheldig parkering. Ja, der er utallige, uundgåelige situationer, der kan være årsag til en ridset lak. Selv maskinvask af din bil kan lave helt små ridser i lakken. Lige meget hvordan du har fået dine uheldige ridser, så sørger vi her ved Flex-A for at udbedre dem med ny lak. Vores mission er nemlig at hjælpe til at blive godt kørende igen. 

Tilbud på service af din bil

Lille service

  • Udskiftning af olie + filter

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 1.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Stort service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter 
  • Udskiftning af pollenfilter
  • Udskiftning af bremsevæske

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Deal service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter
  • Service på aircondtionanlægget

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.999,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Udbedring af lakskader med kvalitetsmaterialer

Det er muligt selv at udbedre dine skader i lakken. Vi anbefaler dog, at du får reparationen udført professionelt. Så er du altid sikker på et godt resultat. Flex-A kan hjælpe dig med reparation af lakskader uanset mærke eller model af bil. Vi starter ud med at undersøge din bil og finde ud, hvor slemme og dybe dine ridser er. Vi har forskellige produkter, som vi benytter alt afhængig af dybden af dine ridser. Vi enten pudser, polerer, forsegler eller maler din bil med ny lak. Hos Flex-A er du altid sikret professionel rådgivning og udførelse af dine services. Vores dedikerede medarbejdere har nemlig mange års erfaring inden for deres fag. Alle opgaver udføres derfor med stor præcision. Vi ønsker nemlig, at du skal være tilfreds med din bil, når du forlader vores autoværksted. 

Flex-A tilbyder hurtig og billig reparation af stenslag i lak 

Et stenslag kan også ødelægge lakken på din bil. Det er typisk en mindre skade. Mange småskader kan typisk klares med en del-lakering, og det behøver derfor ikke være en dyr fornøjelse at få udbedret dem. Du får altid et overskueligt prisoverslag fra os, inden vi udfører en reparation på din bil. Dermed bliver du aldrig overrasket over den regning, som du modtager fra vores autoværksted. Er din skade dækket af din forsikring, kan vi også klare det. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og hjælper dig gerne med at udfylde diverse forsikringspapirer. Vi udfører selvfølgelig også reparationen efter forsikringsselskabets anvisninger. 

Skal vi reparere din skader i lakken? Kontakt os i dag. Vi giver dig altid et godt tilbud på reparation af lakskader på bil.