Stenslag

Har din bil fået stenslag?

Det er næsten umuligt at undgå at få et skader på bilvinduerne på et eller andet tidspunkt i din bils levetid. Det kan ske på en grusvej eller blot, når der ligger sten og andet smuds på vejen, der er faldet af en lastbil. Det ikke nemt at beskytte sig selv imod. Vi kender alle den store ærgrelse, i det stenen rammer ruden, og man opdager, at ruden har fået et ordentligt slag. Når uheldet er ude, er det dog vigtigt at få tildækket skaden med et rudeplaster. Så undgår du nemlig, at der kommer vand og urenheder i glasset, og du får et pænere resultat, når ruden er repareret. Det er vigtig at få udbedret skaden på din rude forholdsvis hurtigt, så området ikke slår revner i resten af ruden. Hvis revnen fra stenslaget når at blive flere centimeter lang, bør hele ruden som udgangspunkt skiftes. Så husk, at bestille tid hos os hurtigst muligt efter uheldet for at undgå en dyrere værkstedsregning. 

Tilbud på service af din bil

Lille service

 • Udskiftning af olie + filter

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 1.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Stort service

 • Udskiftning af olie + filter
 • Udskiftning af luftfilter 
 • Udskiftning af pollenfilter
 • Udskiftning af bremsevæske

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Deal service

 • Udskiftning af olie + filter
 • Udskiftning af luftfilter
 • Service på aircondtionanlægget

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.999,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Flex-A tilbyder professionel reparation af stenslag 

Flex-A tilbyder alle former for reparationer for at hjælpe dig til at blive godt kørende igen. Derfor udfører vi også stenslag reparation på din bil uanset mærke og model. Vores dedikerede medarbejdere har stor erfaring med processen og efterlader derfor din rude som næsten ny igen. Når vi udfører rep af stenslag, er det selvfølgelig en form for nødløsning, og det kan derfor aldrig garanteres 100 %, at ruden holder efterfølgende. Den gør den dog typisk, hvis du får den reparereret hurtigt efter uheldet. Kontakt os gerne for uafhængig og professionel rådgivning på området, så finder vi sammen ud af, hvad der bedst kan betale sig i netop din situation. 

Få skiftet autoglas af høj kvalitet 

Når vi skifter glas på din bil, har vi stort fokus på kvalitet. Derfor monterer vi udelukkende kvalitetsglas, der holder længe og som er OEM godkendt. Du er derfor altid sikker på, at ruden lever op til bilfabrikantens forskrifter for kvalitet og pasform. Vi fokuserer nemlig på, at du som kunde er tryg ved at efterlade din bil hos og at du efterfølgende er tilfreds med din reparation. Klik her hvis du vil læse mere om ridser i lakken.

Hurtig udskiftning ved revne i forrude 

Der kan være flere årsager til at få skiftet autoglas i din bils forrude. Det kan være fordi:

 • Ruden er slidt.
 • Ruden er revnet.
 • Ruden har adskillige mærker efter sten
 • Der er skader for tæt på kanten af ruden.

Når din forrude er revnet på grund af uheld, tilbyder vi for at skifte den for dig med professionel udførelse. Mange nyere biler har ruder med kamera, sensorer og radarer. Hos Flex-A har vi stor viden, ekspertise og udstyr til at montere sådanne teknologiske forruder i din bil. Det tager typisk et par timer at få skiftet din forrude. I ventetiden er du kan aflevere din bil hos og køre videre i en lånebil, eller du kan vente i vores behagelige lounge. Her er der altid fri Wi-Fi, frisk kildevand og Ny brygget kaffe. Det skal være let for dig at blive godt kørende igen og få sat ny forrude i.  Derfor er vi fleksible med at aftale en tid, der passer til netop dig.