Birkerød

Et autoværksted i Birkerød nær dig 

På vores autoværksted i Birkerød bliver du mødt af et hold af specialister, der er nogle af de bedste indenfor deres felt. Vores dedikerede team i denne afdeling besidder nemlig stor viden, ekspertise og passion for biler og mekanik. De tilbyder en professionel løsning på ethvert problem, du måtte have. Når du besøger vores automekaniker Birkerød bliver du derfor mødt med smil, entusiasme og et stort drive fra vores medarbejdere, der hjælper med din reparation, service af bil eller udskiftning af andet udstyr. 

Vi kan kontaktes via nedenstående detaljer eller naturligvis via kontaktformularen til højre.

Email ab@flex-a.dk

Telefon: 27 16 40 00

Tilbud på service af din bil

Lille service

  • Udskiftning af olie + filter

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 1.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Stort service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter 
  • Udskiftning af pollenfilter
  • Udskiftning af bremsevæske

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Deal service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter
  • Service på aircondtionanlægget

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.999,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Birkerød Rating

Du kan se alle Google anmeldelser her

Find din kvalitets reparation af bil i Birkerød 

På autovværkstedet i Birkerød kan vi hjælpe med det hele. Du kan få lavet en serviceaftale, så du med jævne mellemrum kan få efterset din bil. Således er du sikker på at køre trygt hver dag. Vi skifter også alle former for udstyr, hvis du vil opgradere dit køretøj med en ny bilradio, smarte el-ruder eller en flot lakering. Er uheldet ude, eller går den bare ikke længere på literen? Så foretager vi også de nødvendige reparationer, så du kan blive godt kørende igen. 

Kontakt dit bilværksted i Birkerød eller Ballerup i dag, og book tid til serviceeftersyn, reparation af din bil eller udskiftning af dit udstyr. Vi vender altid tilbage til dig inden for 24 timer. Udover det er vi også meget fleksible og tilbyder altid uafhængig og professionel rådgivning. Det vigtigste for os er, at vores rådgivning giver mening for alle og at vores tilbudsgivning er gennemsigtig. Så du ved, hvad vi laver ved dit køretøj, hvad du skal betale, og hvor lang tid det tager. Skal vi hjælpe dig med din reparation?