Afbalancering

Forbedr din køreoplevelse med afbalancering

Fungerer din køreoplevelse ikke helt optimalt? Er du træt af, at din kørsel bliver forstyrret af rystelser, vibrationer og larm fra dine hjul? Så skal du lade os hjælpe dig til en bedre køreoplevelse og et bedre vejgreb. Flex-A tilbyder at udføre balancering af dine dæk, så du igen kan køre komfortabelt og uden nogle gener udefra. Du sparer også penge på sigt, da afbalanceringen gør, at dine dæk slides mindre, og dit brændstof bruges mere fornuftigt, når du kører på vejen.  

Når afbalanceringen udføres, finder vi først ud af, hvor ubalancen er. Herefter sørger vi for, at vægten i dine hjul er fordelt ligeligt. Det kan f.eks. være hjulsamlinger, der har gjort, at vægten ikke har været ens over hele hjulet og kan være en medvirkende årsag til, at dækket er blevet mere nedslidt og skævt, hvilket naturligvis ikke er godt i længden. 

Tilbud på service af din bil

Lille service

 • Udskiftning af olie + filter

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 1.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Stort service

 • Udskiftning af olie + filter
 • Udskiftning af luftfilter 
 • Udskiftning af pollenfilter
 • Udskiftning af bremsevæske

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Deal service

 • Udskiftning af olie + filter
 • Udskiftning af luftfilter
 • Service på aircondtionanlægget

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.999,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Derfor skal du få foretaget afbalancering af dæk 

Der kan være flere grunde til, at du skal have afbalanceret dine dæk, og det er altid en god idé at få det gjort regelmæssigt, så problemet ikke opstår igen og igen. Du bør altid få det gjort: 

 • Når du får monteret nye hjul.
 • Når du har fået lappet et dæk.
 • Hvis der er tegn på vibrationer og rystelser under kørslen.

Er du i tvivl, om du har behov for afbalancering? Så kontakt os i dag. Vi yder altid uafhængig og professionel rådgivning, så du kan få løst dit problem og finde årsagen til det. Med vores trænede eksperters udførelse bliver du hurtigt godt kørende igen. 

Flex-A - hvad koster afbalancering af dæk?

Det kræver altid nogle omkostninger at vedligeholde din bil. Men typisk er det mest økonomisk at få udført de mere forebyggende typer af behandlinger. Så du ikke ender med en endnu dyrere reparation på sigt. Kontakt os i dag og få svar inden for 24 timer. Eller kom ind til et af vores værksteder i Ballerup eller Birkerød. Vi kan skabe balance i din køreoplevelse, og vi finder den bedst mulige løsning til dig og dine behov. Vi laver altid et gennemsigtigt prisoverslag, med de services som du ønsker udført på dit køretøj. Du ender derfor aldrig med en værkstedregning, som du ikke forstår, eller hvor du betaler for unødvendige services. Skal vi hjælpe dig videre i dag?