Autostereo

Opgrader din bil med ny bilradio

Elsker du at høre musik i bilen? Eller lytter du måske bare til nyheder eller trafikmeldinger, når du sidder i kø i morgentrafikken? Underholdning i bilen gør køreoplevelsen bedre og sjovere. Både for dig og dine passagerer. De fleste biler har allerede en indbygget radio, men du kan også få monteret en ny en, der kan meget mere. Med en ny radio til bilen kan du let navigere fra kanal til kanal, justere lyd, afspille din egen musik eller foretage opkald over bilens lydsystem. Og skal børnene underholdes på bagsædet? Så kan du vælge at få monteret en radio med dvd afspiller i din bil. Radioer til bilen er noget helt andet i dag, end de var i gamle dage. De kommer nu med brugervenlige displays og mange smarte funktioner. Hvis du har en ældre bil, kan det også være fornuftigt at investere i en ny digital radio, så du kan modtage det digitale radiosignal og få mange flere kanaler. 

Tilbud på service af din bil

Lille service

  • Udskiftning af olie + filter

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 1.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Stort service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter 
  • Udskiftning af pollenfilter
  • Udskiftning af bremsevæske

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Deal service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter
  • Service på aircondtionanlægget

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.999,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Derfor skal du vælge bilstereo af høj kvalitet

Din radio skal også kunne spille noget god lyd. Derfor skal du have bilstereo af høj og fornuftig kvalitet. Det kan være nye højtalere eller en subwoofer. Med autostereo af høj kvalitet sikrer du blandt andet:

- Optimal lydkvalitet.

- God lyd i hele bilen. Så dem på bagsædet også kan høre noget - og synge med.

- At du kan bruge din telefon sammen med dit lydsystem.

- At du kan modtage digitale radiosignaler.

- At du kan spille høj lyd - jo flere forstærkere du monterer, jo højere kan du spille. 

Du får mange fordele ved at købe nyt udstyr af høj kvalitet. Vi forhandler udelukkende produkter, der kan holde til at spille noget god lyd i din bil i mange år. 

Vi hjælper dig med at finde en bilradio med god lyd

Hos Flex-A yder vi professionel rådgivning til din udskiftning og montering af god bilstereo, og vi hjælper dig også med at finde en billig bilradio. Vi tilbyder at finde det bedst mulige udstyr, der passer til dine behov, dit budget og din bil. Besøg os i dag, eller kontakt os her på siden. Vi vender altid tilbage inden for 24 timer. Vi kan aftale en tid, hvor vi kan rådgive dig om udstyr til ny lyd i din bil. Når vi har monteret dit udstyr, garanterer vi, at du får en helt ny lydoplevelse i din bil!