Køler skift

Er det tid til køler skift?

Køleren på din bil er der for at køle bilens motor ned. På den måde overopheder din motor ikke. Din bils køler sørger nemlig for, at kølervæske løber rundt kølesystemet i din motor. Det er altid vigtigt at have en velfungerende køler. En overophedning af motoren kan nemlig ødelægge vitale dele og være skyld i endnu dyrere udskiftninger eller reparationer. Derfor skal du løbende huske at vedligeholde din køler. Enten ved selv at fylde nyt kølervæske på eller ved at få os ved Flex-A til at gøre det for dig. Så mindsker du også risiko for forurening. Om vinteren er det vigtigt, at du sørger for at bruge frostsikret kølervæske. Hvis kølervæsken fryser, kan den ikke komme rundt i systemet, og du risikerer dermed, at din motor tager skade. Hvis du er i tvivl om brugen af kølervæske, kan du altid komme ind til Flex-A og få hjælp.

Tilbud på service af din bil

Lille service

  • Udskiftning af olie + filter

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 1.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Stort service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter 
  • Udskiftning af pollenfilter
  • Udskiftning af bremsevæske

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Deal service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter
  • Service på aircondtionanlægget

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.999,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Flex-A tilbyder professionel udskiftning af køler til bil

Når vi skifter køleren på din bil, har vi fokus på kvalitet og professionel udførelse. Alle reservedele, der bruges til din bil, er derfor OEM godkendte. Så du altid bevarer din kvalitet og garanti på bilen som foreskrevet af bilproducenten. Når vi skal skifte din køler, undersøger vi først, hvad problemet med dit kølesystem er, og om der er andre dele, der bør skiftes. Du får altid et overskueligt pristilbud på netop din reparation eller udskiftning af ny køler.

Hvorfor skal du udskifte din bilkøler?

Hvordan ved du, om det er tid til at få skiftet din køler? Du bør som udgangspunkt altid skifte din køler, hvis der er utætheder, der forårsager lækager - eller hvis kølervæsken løber frem for at dryppe. En utæthed kan repareres, men det er typisk en kortsigtet løsning, da lapningen af køleren ikke holder længe. Hvis du er tvivl om problemet med dit kølesystem, så kontakt os gerne, eller kom ind til et af vores autoværksteder i Ballerup eller Birkerød. Vi yder uafhængig og professionel rådgivning og kommer altid med et bud på at løse dit problem. 

Bestil tid til montering af ny køler

Du kan hurtig og let bestille tid til at få monteret en ny bilkøler. Du kontakter os blot her på siden eller ringer til os. Vi svarer på alle henvendelser inden for 24 timer. Udover det er vi yderst fleksible med at finde en tid, der passer til dig og dit skema.