Klargøring til syn

Få gjort din bil klar til syn ved Flex-A

Er det ved at være tid til periodisk syn på din bil? Er du usikker på, om den går igennem? Så skal du tage en snak med vores eksperter i Ballerup eller Birkerød. I begge afdelinger står de klar til at hjælpe dig, med at gøre din bil helt klar til at bestå synet. Vores specialister opdager alle fejl og mangler, og du kan derfor føle dig tryg, når du tager din bil til synshallen efter et besøg hos Flex-A. 

Tilbud på service af din bil

Lille service

  • Udskiftning af olie + filter

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 1.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Stort service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter 
  • Udskiftning af pollenfilter
  • Udskiftning af bremsevæske

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Deal service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter
  • Service på aircondtionanlægget

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.999,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Derfor skal du vælge klargøring til syn 

Alle biler skal til eftersyn. Hvis du har en helt ny bil, skal den først afsted til syn efter fire år - herefter bliver du indkaldt hvert andet år. Det er med til at sikre både din og andres sikkerhed på de danske veje.

Når du skal have foretaget et syn bil, er større fejl og mangler som problemer med motoren eller fuldstændige nedslidte dæk klare årsager til, at din bil dumper (Bestil tid til dækskift her). Men det kan også være små ting, der ikke nødvendigvis er dyre eller omfattende at få lavet, der er med til at afgøre, om din bil går gennem synet. Det kunne være: bremser der kører lidt skævt, lygter der ikke virker optimalt, et aftageligt anhængertræk, der er rustet fast, eller defekte horn eller forrudevasker. Så selv om du ikke mener, der er noget alvorligt i vejen med din bil, kan det være en god idé at få den efterset og klargjort hos Flex-A, inden du skal afsted til bilsyn. Så kan vi opdage både de små eller store problemer på din bil. På den måde undgår du slemme overraskelser til synet. 

Bestil tid hos Flex-A, og bestå dit bilsyn 

Med vores klargøring af din bil får du foretaget et gennemgående tjek af dit køretøj. Vi tager en nærværende snak med dig, om hvad vi mener, der er behov for at gøre, og du får selvfølgelig et prisoverslag. Der skal nemlig ikke være nogle overraskelser på din værkstedsregning. Herefter udfører vi reparationer og udskiftninger på din bil. 

Skal vi gøre din bil klar til syn? Kontakt os i dag for at bestille tid til klargøring. Vi svarer på din henvendelse inden for 24 timer. Du kan også ringe til os. Vi er yderst fleksible med at finde en tid, der passer ind i netop dit skema.