Ballerup

Flex-A er dit lokale autoværksted Ballerup 

Flex-A er dit lokale autoværksted i Ballerup. Her står vores dedikerede hold af eksperter klar til at hjælpe dig. Med en passion for biler og mange års erfaring lever vores mekanikere på værkstedet for at hjælpe dig med netop dit problem. Vores automekaniker Ballerup sikrer dig en gennemsigtig og serviceminded oplevelse på værkstedet.

Vi kan kontaktes via nedenstående detaljer eller naturligvis via kontaktformularen til højre.

Email: jh@flex-a.dk

Telefon: 27 16 40 00

Vi lytter til dine behov og udfører de opgaver, som du har brug for. Du får derfor klar besked om, hvad der laves på dit køretøj, og hvad din ønskede service eller udskiftning koster. Vores filosofi her på værkstedet er nemlig, at du som kunde skal have en kvalitetsoplevelse, når du besøger os. Efterfølgende skal du modtage en værkstedsregning, der giver mening. Vi har også autoværksted i Birkerød.

Tilbud på service af din bil

Lille service

  • Udskiftning af olie + filter

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 1.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Stort service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter 
  • Udskiftning af pollenfilter
  • Udskiftning af bremsevæske

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Deal service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter
  • Service på aircondtionanlægget

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.999,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Ballerup Rating

Du kan se alle Google anmeldelser her

Et bilværksted i Ballerup der kan det hele 

Det er vigtigt at vælge et lokalt værksted, der kan hjælpe dig med alt til din bil. Vores afdeling på vores autoværksted i Ballerup kan hjælpe dig med alt fra service og reparation af din bil til montering og udskiftning af reservedele. Vores hold af mekanikere er opdateret på den nyeste teknologi inden for reparation af biler, og vi har et udvalg af dét udstyr, der skal til for at foretage alle slags reparationer og service på højt niveau. Din bil er derfor i trygge hænder hos vores Flex-A afdeling i Ballerup. 

Kontakt din lokale automekaniker Ballerup i dag, og bestil tid til service, reparation eller anden udskiftning af udstyr. Vi svarer dig inden for 24 timer, er yderst fleksible med aftaler og yder altid professionel rådgivning, der giver mening for alle. Skal vi hjælpe dig med din reparation af bil i Ballerup?