Ballerup

Flex-A er dit lokale autoværksted Ballerup 

Flex-A er dit lokale autoværksted Ballerup. Her står vores dedikerede hold af eksperter klar til at hjælpe dig. Med en passion for biler og mange års erfaring lever vores mekanikere på værkstedet for at hjælpe dig med netop dit problem. Vores automekaniker Ballerup sikrer dig en gennemsigtig og serviceminded oplevelse på værkstedet.

Vi kan kontaktes via nedenstående detaljer eller naturligvis via kontaktformularen til højre.

Email: jh@flex-a.dk

Telefon: 27 16 40 00

Vi lytter til dine behov og udfører de opgaver, som du har brug for. Du får derfor klar besked om, hvad der laves på dit køretøj, og hvad din ønskede service eller udskiftning koster. Vores filosofi her på værkstedet er nemlig, at du som kunde skal have en kvalitetsoplevelse, når du besøger os. Efterfølgende skal du modtage en værkstedsregning, der giver mening. Vi har også autoværksted i Birkerød.

Et bilværksted i Ballerup der kan det hele 

Det er vigtigt at vælge et lokalt værksted, der kan hjælpe dig med alt til din bil. Vores afdeling i Ballerup kan hjælpe dig med alt fra service og reparation af din bil til montering og udskiftning af reservedele. Vores hold af mekanikere er opdateret på den nyeste teknologi inden for reparation af biler, og vi har et udvalg af dét udstyr, der skal til for at foretage alle slags reparationer og service på højt niveau. Din bil er derfor i trygge hænder hos vores Flex-A afdeling i Ballerup. 

Kontakt din lokale automekaniker Ballerup i dag, og bestil tid til service, reparation eller anden udskiftning af udstyr. Vi svarer dig inden for 24 timer, er yderst fleksible med aftaler og yder altid professionel rådgivning, der giver mening for alle. Skal vi hjælpe dig med din reparation af bil i Ballerup? 

Trustpilot

Autoværksted Ballerup

Average Rating: 4.2
Votes: 5
Reviews: 54