Sporing af bil

Få hjælp til sporing af bil 

Kører dine hjul lidt skævt? Bliver der slidt mest på den ene side af dine dæk? Vil du tilbage på sporet igen? Så skal du få foretaget en 4 hjulsudmåling og justering af dine dæk. Når du afleverer din bil på et af vores Flex-A værksteder, laver vi først en styretøjsudmåling. På den måde er vi sikre på, om det er til højre eller venstre, at din bil trækker. Derefter spores bilen, så hjulenes vinkel justeres således, at de ender med at stå parallelt med hinanden.

Dermed kommer de også til at stå vinkelret med vejen. Denne form for "reparation" justerer derfor dine dæk, så du får en helt optimal sporing. Med andre ord, så kommer dine dæk til at sidde helt præcist. Det vil give dig en langt bedre køreoplevelse, og du kan køre på vejen uden at få et unormalt slid på dine dæk. Vi hjælper selvfølgelig også med dækopbevaring og dækskift.

Tilbud på service af din bil

Lille service

 • Udskiftning af olie + filter

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 1.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Stort service

 • Udskiftning af olie + filter
 • Udskiftning af luftfilter 
 • Udskiftning af pollenfilter
 • Udskiftning af bremsevæske

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Deal service

 • Udskiftning af olie + filter
 • Udskiftning af luftfilter
 • Service på aircondtionanlægget

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.999,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Hvornår skal du få lavet en 4 hjulsudmåling?

Der er flere årsager til og tidspunkter hvor på, at du bør få udført en 4 hjulsudmåling på din bil. Det kan blandt andet være:

 • Hvis du har påkørt en kantsten.
 • Når du sætter vinter- eller sommerdæk på bilen og du ser et unormalt dækslid.
 • Hvis dit rat sidder skævt.

Det vil altid forlænge levetiden på dine dæk at få udført en sporing . Da dækkene på den måde slides ens over tiden. 

Vi forklarer - hvad koster en sporing? 

Med et autoværksted der kan det hele, hjælper vi dig også på vej til at blive godt kørende med en billig sporing af bil. Nu spørger du helt sikkert dig selv, 'hvad koster det at få sporet min bil?' Svaret på dit spørgsmål er kun en hurtig kontakt væk. Henvend dig blot til os her på siden, eller kontakt gerne en af vores afdelinger i Ballerup eller Birkerød. Du får hurtigt en overskuelig pris på sporing af bil hos Flex-A.  Vores priser er altid gennemsigtige, så du ikke betaler for mere, end hvad du ønsker. Du bliver derfor aldrig overrasket over din værkstedregning fra Flex-A. 

Bestil tid til din hjuludmåling i dag 

Du kan let bestille tid til at få lavet en udmåling. Det kan du ved at kontakte os her på siden, ringe til os eller besøge et af vores værksteder. Skal vi få din bil tilbage på sporet igen?