Rustbeskyttelse

Beskyt din bil mod vind og vejr med rustbeskyttelse 

Der er mange foranstaltninger du foretager for at beskytte din bils udseende, forlænge dens levetid og effektivisere dens ydeevne. Beskyttelse mod rust er en vigtig en af dem. Din bil kommer altid ud for vind og vejr, der gør, at metaldele på den vil ruste med tiden. Med en god rustbeskyttelse kan du selv være med til at forebygge dette problem, og sørge for, at de både synlige og funktionelle dele af din bil ser pæne ud med tiden og ikke skal skiftes ud for tidligt. 

Alle biler bør beskyttes mod rust, også selvom de er helt nye. De er nemlig ikke tilpasset til det danske klima. Har du købt en lidt billigere bil, er der især god risiko for, at den ikke er blevet rustbeskyttet særlig godt fra ny af. Har du købt en ældre bil, er det også en god idé at få den rustbeskyttet, hvis sælgeren ikke har gjort det for nylig. Hvor ofte du skal beskytte din bil mod rust og f.eks. få foretaget en undervognsbehandling, er en individuel sag, der afhænger af din specifikke bil. Det afhænger blandt andet af dit kørselsmønster; hvor ofte, hvornår og hvor henne du kører. 

Tilbud på service af din bil

Lille service

  • Udskiftning af olie + filter

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 1.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Stort service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter 
  • Udskiftning af pollenfilter
  • Udskiftning af bremsevæske

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Deal service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter
  • Service på aircondtionanlægget

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.999,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Hvad er vores rustbeskyttelse pris?

Flex-A tilbyder at hjælpe dig med alt i reparation og forebyggelse til din bil. Vores mening er, at det altid kan betale sig at benytte sig af de forebyggende behandlinger, som vi tilbyder til din bil. Så slipper du for at ende op med en dyrere regning på en reparation, der kunne være undgået. Vi anbefaler derfor, at du får foretaget beskyttelse mod rust på din bil. Der har også sine fordele, du kan f.eks. typisk sælge din bil til en højere pris. Da du kan argumentere for, at der vil være færre udgifter til at vedligeholde den, når den er behandlet for rust.

Hos Flex-A kan du altid få et godt tilbud på en behandling af din bil, der beskytter den mod rust. Du kan altid regne med, at jobbet er udført med kvalitetsløsninger og af professionelle hænder, der ved, hvad de gør. 

Skal vi klargøre din bil til at modstå vind og vejr? Så kontakt os ved at ringe eller skrive til os, eller besøg et af vores værksteder for at få vores uafhængige og professionelle rådgivning samt en pris på beskyttelse mod rust af netop din bil.