Undervognsbehandling

Invester i din bils levetid med undervognsbehandling 

Vidste du, at det danske klima er et af de mest rustfremkaldende? Og at din bil kan få rust allerede i de første år af bilens levetid? Eller at det især er din undervogn, der er udsat i forhold til fugten i det danske klima? Vidste du også, at din bil sjældent er særlig godt behandlet mod rust fra fabrikkens side? Vil du gerne undgå rustskader på din bil i fremtiden? Så skal du besøge os og få behandlet din undervogn. Flex-A er et autoværksted, der tilbyder alle typer reparationer og services til bil. Vi udfører derfor også rustforebyggende behandling af undervogn på alle bilmærker og modeller. 

Tilbud på service af din bil

Lille service

  • Udskiftning af olie + filter

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 1.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Stort service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter 
  • Udskiftning af pollenfilter
  • Udskiftning af bremsevæske

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Deal service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter
  • Service på aircondtionanlægget

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.999,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Hvorfor skal du vælge den bedste undervognsbehandling?

Du skal selvfølgelig vælge den bedste behandling af din bils undervogn, som du kan finde. Men lad os lige starte med, hvorfor, hvornår og hvor ofte, at du skal vælge at få behandlet din undervogn.

Hvorfor skal din undervogn beskyttes? Det skal den fordi, at en forebyggende behandling mindsker din risiko for rust. Din nye bil har sjældent fået en kvalitetsbehandling mod rust. Det er derfor vigtigt selv at være opmærksom på det. Selvom du måske tænker, at behandlingen er unødvendig, fordi din bil ikke er rusten lige nu. Så skal du lige tænke dig om en gang igen. Vi ved nemlig af erfaring, at det altid kan betale sig at få en forebyggende kvalitetsbehandling mod rust. Da du beskytter din bil, forlænger dens levetid og undgår dyrere reparationer og udskiftninger af reservedele, der har taget skade af rust. 

Hvornår skal du så få behandlingen udført? Det kan være en god idé at få den udført i forårs- eller sommermånederne. Da rustbeskyttelsesproduktet bedre kan fordele sig i alle kroge af undervognen, når temperaturen udenfor er højere - det tørre også bedre over længere tid. Så er du sikret god beskyttelse mod rust i vintermånederne. 

Hvor ofte skal bilen beskyttes mod rust? Efter din første behandling bør bilen beskyttes efter behov. Det afhænger af, hvor meget og hvordan du kører og især af bilens stand inden første rustbehandling. Nyere biler kan typisk nøjes med beskyttelse hvert andet eller tredje år, mens ældre biler, der får deres første rustbeskyttelse, bør behandles igen allerede efter et år. Da rustangreb, der allerede er tilstede, bliver hurtigt mættet af rustbehandlingen. 

Ved Flex-A får du den bedst tænkelige rustbehandling af din bils undervogn. Alt arbejde er udført af kompetente specialister, der kan deres kram, når det kommer til biler. Når de udfører behandlingen på din bil, er den derfor altid i sikre hænder. Vi foretager altid et gennemgående rusttjek og behandler din bil udfra dens behov. Vores mission er nemlig, at du får en kvalitetsoplevelse hos os og at du kommer tilfreds fra vores autoværksteder. 

Hos Flex-A får du en god undervognsbehandling pris 

Hvad koster sådan en behandling, spørger du nok om? Du kan altid kontakte os hos Flex-A for at få gode priser på undervognsbehandling. Vi udarbejder altid et overskueligt prisoverslag til dig, og du bliver dermed aldrig overrasket over værkstedsregningen. 

Skal vi forlænge levetiden på din bil med en rustbehandling af din undervogn? Ring, skriv eller besøg et af vores to værksteder i henholdsvis Ballerup og Birkerød. Så hjælper vi dig godt videre.