Audiomontering

Opgrader din bil med montering af bilradio 

Det skal være en oplevelse at køre bil. Gerne en sjov én. Hvor du og dine passagerer kan blive underholdt under turen. Med god musik. Men sikkerheden skal også være i orden. Så du ikke skal sidde og bruge for meget tid og opmærksomhed på at styre din bilradio. Med en nyere radio kan du typisk styre musik, kanaler og opkald fra din mobil på en brugervenlig og sikker måde. Det kan være med styring fra et moderne touch display eller fra en mobil. Så kan du som chauffør også overlade musikken til dine passagerer. 

Drømmer du om selv at montere din nyindkøbte bilradio? Der er sikkert mange how-to videoer at finde. Men det kan dog være ret kompliceret selv at montere ekstraudstyr som en bilradio. Den gamle radio skal tages ud og alt strøm skal sluttes til helt korrekt. Så hvis du ikke har en gør-det-selv mekaniker gemt i maven, kan det være en god idé at få lidt hjælp og rådgivning på området. Flex-A kan hurtigt montere din nye radio til en billig pris. Så slipper du jo selv for besværet og skal kun koncentrere dig om alt det sjove, din nye radio kan. 

Tilbud på service af din bil

Lille service

  • Udskiftning af olie + filter

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 1.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Stort service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter 
  • Udskiftning af pollenfilter
  • Udskiftning af bremsevæske

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Deal service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter
  • Service på aircondtionanlægget

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.999,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Fordele ved ny bilradio montering

Når vi har monteret din nye radio i bilen, er du klar til en helt fantastisk og unik køreoplevelse. Med en helt ny, smart bilradio kan du nemlig få mange sjove timer i bilen. Det kan både være, når du kører små ture til hverdag eller lange ture i weekender eller ferier. Skru op for den nyeste musik, de seneste nyheder eller lyt til trafikmeldinger, når der er behov for det. 

Flex-A tilbyder montering af bilradio i alle modeller

Vi er et autoværksted, der kan det hele. Derfor tilbyder vi at udføre alle former for montering af bilradio hos Flex-A. Det er lige meget, hvilket mærke eller model af bil du har. Vores hold af eksperter kan klare det hele. Du får altid en prisfornuftig og hurtig kvalitetsløsning, når du vælger at få monteret dit ekstraudstyr hos Flex-A. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken radio du skal købe til din bil, hjælper vi også med dette. Vi tilbyder professionel rådgivning, så du kan få købt og monteret netop den radio, der opfylder dine behov, når du kører bil. 

Skal vi montere dine nye lydoplevelse i dag?