Lånebil

Bliv godt kørende med en Flex-A lånebil 

Står du og skal have udført reparation på dit køretøj? Så ved vi godt, at det kan være besværligt at mangle din bil, når du f.eks. skal aflevere børnene i børnehave eller skole, køre hen til din arbejdsplads eller passe andre af dine hverdagsrutiner, hvor du skal fra a til b. Her hos Flex-A går vi højt op i at hjælpe dig som kunde på alle tænkelige måder. Din reparation af bil skal altså forvolde dig så lidt problemer og besvær som muligt. Derfor stiller vi en lejebil til rådighed, så du kan blive godt kørende, indtil vi har afsluttet reparationen af din bil. 

Tilbud på service af din bil

Lille service

  • Udskiftning af olie + filter

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 1.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Stort service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter 
  • Udskiftning af pollenfilter
  • Udskiftning af bremsevæske

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.499,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Deal service

  • Udskiftning af olie + filter
  • Udskiftning af luftfilter
  • Service på aircondtionanlægget

Gennemgang af 70 punkter: Læs mere her

Pris: 2.999,-

Bestil i Ballerup Bestil i Birkerød

Fordele ved en lånebil under reparation og service 

Når du lejer en bil hos Flex-A, er du altid sikret en god køreoplevelse. Du får rigtig mange fordele hos os. Vi har altid moderne og sikre biler til rådighed. De er rene og komfortable og kører helt optimalt. 

Der gælder selvfølgelig regler omkring brugen af vores biler. Så personen efter dig også er sikret en kvalitetsoplevelse. Bilen skal som udgangspunkt afleveres i samme stand, som da du modtog den. Du skal altid meddele os, hvis biler får ridser, buler eller lignende. Kontakt os gerne for mere information om blandt andet selvrisiko og forsikring ved brug af lånebil. 

Husk også, at du kan leje en bil, når du skal have udført service på din bil. Et serviceeftersyn tager ofte kun et par timer. Men vi ved godt, at det kan ramle sammen med dit job eller afhentning af dine børn. Vi kan derfor også tilbyde dig lejebil, når du skal have udført service på din bil. Har du en serviceaftale ved Flex-A kan det også tilvælges i denne. 

Du kan få gratis lånebil ved reparation af skader

Flex-A er et autoværksted, der kan hjælpe dig med det hele. Derfor har vi også et væld af moderne lånebiler, der står klar til at dække dine behov. Når du skal have udbedret din skade på din bil, tilbyder vi en gratis lånebil, som du kan benytte i de dage, hvor reparationen af en skade udføres. Kontakt os gerne for mere information. Vi svarer dig altid inden for 24 timer og yder stor fleksibilitet i forhold til at finde en tid, der passer dig. Skal du være godt kørende, mens vi reparerer eller servicerer din bil? Så skal du vælge Flex-A - vi har afdelinger i Ballerup og Birkerød.