Pris på service BMW Tyskland

Der er helt sikkert penge at spare ved at få lavet service af din BMW i Tyskland. Men det er ikke sikkert, det er nogen særlig god idé...

Hvis du får udført service af din BMW i Tyskland, er der nemlig en række problematikker, fx: 

-       Der kan ske misforståelser pga. sproget 

-       Du kan ikke vide dig sikker på serviceomfanget. Fx kan du ikke vide, om service ved 60.000 km er det samme i Tyskland, som det er i Danmark. 

-       Der er udgifter ift. transport af din BMW frem og tilbage sammenlignet med at aflevere bilen til service hos dit lokale BMW værksted. 

-       Kvaliteten kan være lige så svingende som i Danmark, men i modsætning til herhjemme, er det sværere at klage og reklamere over mangelfuld service. Det er nemlig retsinstanserne i Sverige, der skal tage sig af din reklamation, ikke i Danmark. Derfor skal du selv finde en lokal advokat.

Flex-a, dit lokale BMW værksted i Ballerup og Birkerød

Vi kan måske ikke helt hamle op med priserne i Tyskland, men som et af Danmarks største Frie værksteder kan vi give dig den absolut bedste og hurtigste service på markedet!

Vi tilbyder: 

  • Branchens hurtigste service
  • Faste lave priser og medlemsfordele
  • Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service

Vi klarer alt, hvad du har brug for - lige fra det obligatoriske serviceeftersyn til autoopretning eller klargøring til videresalg!

Kontakt vores autoværksted på Toftebakken 2 i Birkerød eller Energivej 25 i Ballerup i dag på tlf. 27 16 40 00, og få et hammergodt tilbud på hurtig reparation og/eller service af din BMW! Vi har åbent fra 7.30 til 16.30 alle hverdage!