Godt BMW værksted København

Søger du et godt BMW værksted i København? Ja, så er du kommet til det helt rette sted! Flex-a er nemlig et af Danmarks største Frie-værksteder med speciale i BMW! Vi er et håndplukket og passioneret team, der brænder for biler, særligt BMW selvfølgelig, og god service. 

Vi tilbyder bl.a.:  

  • Branchens hurtigste service
  • Fordelagtige priser og flex-A medlemsfordele
  • Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service

 

Som certificeret Frit-værksted kan du være 100 procent sikker på, at det udelukkende er uddannede og yderst kompetente fagfolk der tager sig af din BMW, samt at de har adgang til at alle servicedata om din bil. Både mekanikere og teknikere holder vi skarpe og up-to-date med løbende efteruddannelser. Vi garanterer, at din BMW bevarer fabriksgarantien, når den har været til reparation hos os.

Så kort sagt: Du kan være HELT sikker på, at din BMW er i de bedste hænder, når du afleverer den hos os! 

 

Byens bedste og hurtigste service

Hos Flex-a lever vi efter et motto der hedder “hurtigst muligt, bedst muligt”, og det er ikke bare tomme ord. Vi har nemlig nogle af de mest effektive forretningsgange i branchen, bl.a.:

 

  • Daglig levering af reservedele op til fem gange dagligt.
  • Smartphones med mobil omstilling for at stille dig lynhurtigt igennem til den rigtige medarbejder
  • Klargøring af værkstedet, allerede når du ringer, fremfor når du kommer med bilen.

I modsætning til mange af vores konkurrenter har vi fx ikke noget reservedelslager og sparer dermed megen tid på administrationsarbejde. Tid, som vi i stedet kan bruge på hurtigere og bedre service af din BMW!

Kontakt vores autoværksted på Toftebakken 2 i Birkerød eller Energivej 25 i Ballerup i dag på tlf. 27 16 40 00, og få et hammergodt tilbud på hurtig reparation af din BMW! Vi har åbent fra 7.30 til 16.30 alle hverdage!