BMW service

Søger du et bmw værksted i København der kan tage sig kærligt af din BMW? Så er flex-A et spritnyt bilværksted med over 20 års håndplukket erfaring! Vi er et ungt hold der står på spring for at hjælpe DIG tilbage på fire hjul så hurtigt som muligt på et af vores to værksteder i Ballerup eller Birkerød.

Et nyt firma med lang erfaring? Det lyder velsagtens som lidt af et paradoks, men det beskriver os faktisk meget godt.

Bilreparation og -service er nemlig et yderst delikat håndværk som kræver megen finesse og knowhow. Derfor har vi håndplukket et ungt og passioneret team af mekanikere, så vi tilsammen kan opbyde over 20 års erfaringer og kompetencer. Det giver os de bedste forudsætninger for at hjælpe dig og din BMW!

Find din model her:

Altid lynhurtig og førsteklasses BMW service


Det er mandag eftermiddag, og du har endelig, i sidste øjeblik, fået afleveret din BMW til det obligatoriske serviceeftersyn hos din lokale BMW-mekaniker. Da du møder ind på arbejde tirsdag morgen (med toget), fortæller chefen dig, at du skal huske mødet i Værløse fredag morgen. Du slår dig på panden, det møde havde du glemt ALT om! Du ringer til mekanikeren for at høre, hvor langt de er med serviceeftersynet, og om du kan hente bilen før fredag? Men nej... Der skal skiftes tandrem fejl ved bilen, og en ny skal bestilles hjem. MEN, den kommer først i næste uge.

Hvis du kan nikke genkendende til ovennævnte situation, ved du, hvor svært det er at undvære bilen i en hektisk hverdag. Det ved vi også, og det forstår vi. Derfor har vi en uskreven norm i firmaet, der hedder ‘hurtigst muligt, bedst muligt’.

Det betyder, at vi altid skal være i stand til at arbejde ekstremt hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. I praksis gør vi det ved at klargøre værkstedet i samme øjeblik, du ringer ind med din forespørgsel. På den måde kan vi effektivisere arbejdsgangen, så du kun skal undvære bilen minimalt.

lars-andre.jpg


Dertil kommer, at vi nok har Danmarks mest optimerede forretningsgange. Vi har fx.:

 • Konstant levering af nye reservedele, op til fem gange dagligt. Derfor skal vi ikke bruge din kostbare tid på administration ifm. et reservedelslager, og vi kan få leveret reservedele til stort set alle bilmærker og modeller.
 • Smartphones med mobil omstillingsmulighed. Dermed kan vi hurtigt viderestille dit telefonopkald til den helt rette medarbejder


Men selvom det går hurtigt, skal du ikke bekymre dig om kvaliteten. Vi er stolte perfektionister helt ud til fingerspidserne, og vi garanterer topprofessionel pleje af din BMW. Efter en service hos os kan du være helt sikker på at få en bedre pris for bilen ved salg eller en langt bedre køreoplevelse.

BMW service til både erhverv og private

Vi giver altid en yderst fordelagtig pris på perfektionistisk service og reparation af din BMW, uanset om du er privat eller erhvervskunde.

Som privatkunde kan du få en komplet bilpleje med rens, støvsugning og opfriskning af kabinen samt en dybdepolering og voksning af lakken. Et must før eventuelt videresalg der får din bil til at fremstå som ny. Nyere biler giver vi desuden lakpleje med garanti. Derudover kan vi klare alle reparationer på din BMW.

Som erhvervskunde, der skal have fikset firmabil(er), eller bilforhandler, der skal have klargjort bilerne til salg, giver vi attraktive tilbud på landets bedste BMW-service.

Vi er et af Danmarks største Frie-værksteder

Hos Flex-a er vi et certificeret Frit værksted - ja, vi er faktisk mere end det. På ganske kort tid er vi nemlig blevet et af Danmarks største Frie-værksteder.

Det betyder, at du kan være helt sikker på, at det er 100 pct. kompetente fagfolk der tager sig af alle aspekter af din BMW service og reparation, når du afleverer den hos os. Det betyder OGSÅ, at alle mekanikere og teknikere er blevet løbende efteruddannet, OG at vi har adgang til alle servicedata om din bil. Derfor kan du altid vide dig sikker på, at din BMW er i de bedste hænder, når du afleverer den hos os.

 • Du bevarer fabriksgarantien på din BMW efter service.
 • Du har sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service. Vores leverandører giver mindst tre års garanti på reservedele.


Husk desuden alle dine fordele ved at gøre forretninger med flex-A
. Du kan få ekstra billig og landsdækkende vejhjælp og en super billig nedbrudsforsikring. Allerede det første år efter garantien udløber, oplever hver tredje at komme ud for mekaniske defekter, så det kan godt betale sig.

Sidst, men ikke mindst, har du også mulighed for at få et kundekort. Det giver dig  mulighed for op til 12 måneders rentefri kredit, sandsynligvis Danmarks bedste finansiering.

BMW service til en god pris

Vil du gerne have en god pris på service af din BMW? Så er du kommet til det helt rette sted! Hos flex-A klarer vi nemlig effektivt og omhyggeligt servicen af din BMW til landets laveste priser!

Som dit lokale BMW værksted i København og omegn, og et af Danmarks største Frie værksteder, har vi kapacitet og knowhow til at tilbyde dig lidt mere end de fleste, fx:

 • Branchens hurtigste service
 • Faste lave priser og  flex-A medlemsfordele
 • Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service

Nu ved vi godt, du tænker, ‘ja, ja, branchens hurtigste service? Det er godt med jer!’ Men det er rigtigt nok! Igennem årene har vi effektiviseret arbejdsgangene, så vi kan arbejde hurtigere end langt størstedelen af vores konkurrenter! Hvis du ikke tror os, kan du jo opleve det ved selvsyn!

20 års håndplukket erfaring, din garanti for landets bedste BMW service

Vi har samlet lidt over 20 års håndplukket erfaring i form af landets dygtigste unge mekanikere og teknikere! Et kompetent team, som vi løbende sørger for at efteruddanne, så de altid kan tilbyde din BMW den bedste service! Summasumarum kan vi klare stort set alt, hvad din BMW har brug for - lige fra det sædvanlige serviceeftersyn til skadesservice og klargøring til videresalg. Et udpluk af det vi kan hjælpe dig med, er fx.:

 • 2- og 4 hjulsudmåling
 • 4 gas udmåling
 • Autolakering og bilpleje
 • Bremse-prøvestand og motorprøvestand
 • Centrallås og fejlkodelæsning
 • Nanobehandling
 • Speciel indretning
 • Serviceeftersyn
 • Skadesservice og autoopretning

Kontakt vores autoværksted på Toftebakken 2 i Birkerød eller Energivej 25 i Ballerup i dag på tlf. 27 16 40 00, og få et hammergodt tilbud på hurtig reparation og/eller service af din BMW! Vi har åbent fra 7.30 til 16.30 alle hverdage!