Service Audi TT pris

Audi TT er en fantastisk sportsvogn, der har krav på den bedst tænkelige service. Og netop kompromisløs service kan du i hvert fald få hos Flex-a. Som et af Danmarks største Frie værksteder og dit lokale værksted i Ballerup og Birkerød har vi nemlig kapacitet og knowhow til at leve op til alle Audis høje krav og standarder - og til at tilbyde dig lidt mere. Vi tilbyder bl.a.:  

 

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

-       Mulighed for lån af lejebil billigt - gratis ved skadeservice.

 

Vi sørger for at klargøre værkstedet og granske serviceforskrifter og -bøger, så snart du ringer ind. Derfor kan vi garantere noget af branchens hurtigste service uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Få klaret enhver service til Audi TT

Vi råder over et fantastisk team af engagerede og talentfulde mekanikere og teknikere, der brænder for at give dig den bedst tænkelige serviceoplevelse. Et team, som vi løbende sender på efteruddannelser og kurser, så de kan blive ved med at leve op til Audis og vores egne høje standarder. Derfor klarer vi det meste, bl.a.:

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn

-       Skadesservice og autoopretning

 

Du kan naturligvis vide dig sikker på 100 pct. bevaring af fabriksgarantien, når du afleverer din Audi TT til service hos os. Vi sørger også for at sætte godkendt stempel i din servicebog. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi TT. Du kan ringe til os fra 7.30 til 16.30 alle hverdage.