Service Audi S3 pris

S3 er en glimrende bil fra kvalitetsbevidste Audi, som fortjener lige så glimrende service. Og sidstnævnte kan du få hos Flex-a - vi er nemlig et af Danmarks største Frie værksteder. Vi har både knowhow og kapacitet til at klare det meste og tilbyde lidt mere. Derfor er du altid garanteret følgende hos os (uanset om du er privat- eller erhvervskunde):

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Du har også mulighed for at låne en lejebil uhørt billigt, mens vi tager os af din Audi S3 - lejebilen er gratis ved skadesservice. Det er en vigtig del af vores ambition om at give dig den bedst tænkelige serviceoplevelse.

Få klaret alt service af Audi S3 hos os

Vi har arbejdet hårdt for at optimere forretnings- og arbejdsgange, så vi kan leve op til Audis og vores egne høje standarder til udstyr og uddannelse. Vi får bl.a. leveret originale Audi reservedele op til fem gange dagligt og sørger for at klargøre værkstedet, så snart du ringer ind med din forespørgsel. På den måde kan vi arbejde hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten, samtidig med at vi tilbyder et bredt spektrum af serviceydelser. Vi klarer fx.: 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn

-       Skadesservice og autoopretning

 

Vi kan naturligvis garantere 100 pct. bevaring af fabriksgarantien og kan sætte officielt stempel i din servicebog. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi. Du kan ringe til os fra 7.30 til 16.30 alle hverdage.