Service Audi R8 pris

Audi R8 er en drøm på fire hjul - det ved du alt om som ejer. Derfor er det naturligt, at kun kompromisløs service er godt nok til Audis kompromisløse flagskib. Og netop kompromisløs service er vi garanti for hos Flex-a. Som et af Danmarks største Frie værksteder har vi nemlig knowhow og kapacitet til at klare enhver service af Audi R8 og kan altid tilbyde dig lidt mere. Vi tilbyder fx:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Vi giver desuden mulighed for at låne en lejebil billigt, mens vi har din R8 til service. Lejebilen er gratis ved skadesservice.

Vi klarer enhver service af Audi R8

Audi har høje krav og standarder til alle værksteder, som vi er stolte af at leve op til. Vi sørger nemlig altid for at sende vores dygtige team af teknikere og mekanikere på efteruddannelser og kurser, så de kan klare din service med udgangspunkt i den nyeste viden. Derfor kan vi garantere, at din Audi R8 bevarer fabriksgaranti, driftssikkerhed og værdi, samt at vi kan tage os af ethvert serviceaspekt. Vi klarer fx:

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn - med efterfølgende godkendt stempel i servicebog.

-       Skadesservice og autoopretning

 

Du kan med andre ord vide dig helt sikker på, at din Audi R8 er i de bedste hænder, når du afleverer den hos os. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi R8. Du kan ringe til os fra 7.30 til 16.30 alle hverdage.