Service Audi A8 pris

En lækker luksusbil som Audi A8 fortjener lige så luksuriøs service. Sidstnævnte kan vi garantere hos Flex-a. Som et af Danmarks største Frie værksteder har vi nemlig knowhow og kapacitet til at leve op til alle Audis høje krav og standarder og ikke mindst til at tilbyde lidt mere end de fleste. Vi tilbyder fx.: 

 

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

-       Mulighed for lån af lejebil - gratis ved skadesservice

 

Derudover har vi knoklet for at optimere vores arbejds- og forretningsgange til en grad, så vi kan levere noget af branchens hurtigste service. Vi får bl.a. originale reservedele leveret op til fem gange dagligt og sørger for at klargøre værkstedet i samme øjeblik, du ringer til os. Alt sammen for at give dig den bedste serviceoplevelse.

Få klaret enhver service af Audi A8 hos os

Vi sørger løbende for at styrke vores stærke team af mekanikere og teknikere med specialuddannelser og kurser, så de kan blive ved med at tilbyde dig den bedst tænkelige service. Det sikrer også, at vi kan klare det meste - lige fra den mindste bilpleje til de største reparationer. Vi klarer fx:

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn

-       Skadesservice og autoopretning

 

Vi garanterer naturligvis, at vores service lever 100 pct. op til Audis foreskrifter, så du bevarer fabriksgarantien. Vi sørger også for at sætte godkendt stempel i din servicebog, hvis du ønsker det. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A8. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.