Service Audi A5 pris

Som ejer af Audi A5 har du sikkert ikke haft grund til at klage. Det er nemlig en dejlig bil, både smuk og driftssikker. Og sådan skal den jo helst blive ved med at være. Netop dét kan vi hjælpe med hos Flex-a. Som et af Danmarks største Frie værksteder lever vi nemlig op til alle Audis strenge krav og kan snildt tage os af din A5 service - og altid tilbyde lidt mere, fx: 

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Du har desuden mulighed for at låne en lejebil uhørt billigt, mens du venter på at få din Audi A5 tilbage. Ved skadesservice er lejebilen gratis. Alt sammen som led i vores mission om at give dig en serviceoplevelse udover det sædvanlige.

Vi klarer enhver serviceydelse hurtigt og kompromisløst

Vores stærke team af mekanikere og teknikere udgør rygraden i flex-A. Alt mandskab holder vi skarpe med løbende efteruddannelser og kurser, så vi kan blive ved med at leve op til vores egne og Audis høje standarder. Det sikrer desuden, at vi kan tilbyde flere serviceydelser end de fleste - lige fra bilpleje til de største og sværeste reparationer. Vi klarer fx.: 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn - 100 pct. garanti for bevaring af fabriksgaranti og godkendt stempel i servicebog.

-       Skadesservice og autoopretning

 

Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A5. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.

Vi har stor erfaring med Audi A5 på vores værksteder i Birkerød og Ballerup. Som et af Danmarks største Frie værksteder har vi nemlig kapacitet og knowhow til at leve op til alle Audis skrappe krav til service af Audi A5, så den forbliver driftssikker og bevarer sin værdi. Uanset, hvad du skal have lavet på din Audi A5, kan du altid forvente god kundeservice, når du gør forretninger med os - vi tilbyder bl.a:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Derudover tilbyder vi bl.a. billige lejebiler til vores kunder, mens deres biler er til service. Ved skadesservice er lejebilen gratis. Alt sammen for at give den bedst tænkelige serviceoplevelse.

Vi lever op til alle Audis høje krav og standarder

På vores værksted har vi alt det specialudviklede værktøj og udstyr, som Audi kræver, og vi har adgang til både reservedele og ajourførte serviceforskrifter. Vi har også knoklet for at optimere vores forretningsgange, så vi får reservedele leveret op til fem gange dagligt og kan arbejde hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sørger også løbende for at efteruddanne vores stærke team af mekanikere og teknikere, så de kan blive ved med at leve op til Audis og vores egne høje standarder.  

 

Derfor kan vi også klare det meste - lige fra eftersyn eller lakering til fuld autoopretning og de største reparationer. Vi garanterer 100 pct. bevaring af fabriksgarantien og sætter godkendt stempel efter endt service, hvis du ønsker det. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A5. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.