Service Audi A5 pris

Som ejer af Audi A5 har du sikkert ikke haft grund til at klage. Det er nemlig en dejlig bil, både smuk og driftssikker. Og sådan skal den jo helst blive ved med at være. Netop dét kan vi hjælpe med hos Flex-a. Som et af Danmarks største Frie værksteder lever vi nemlig op til alle Audis strenge krav og kan snildt tage os af din A5 service - og altid tilbyde lidt mere, fx: 

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Du har desuden mulighed for at låne en lejebil uhørt billigt, mens du venter på at få din Audi A5 tilbage. Ved skadesservice er lejebilen gratis. Alt sammen som led i vores mission om at give dig en serviceoplevelse udover det sædvanlige.

Vi klarer enhver serviceydelse hurtigt og kompromisløst

Vores stærke team af mekanikere og teknikere udgør rygraden i flex-A. Alt mandskab holder vi skarpe med løbende efteruddannelser og kurser, så vi kan blive ved med at leve op til vores egne og Audis høje standarder. Det sikrer desuden, at vi kan tilbyde flere serviceydelser end de fleste - lige fra bilpleje til de største og sværeste reparationer. Vi klarer fx.: 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn - 100 pct. garanti for bevaring af fabriksgaranti og godkendt stempel i servicebog.

-       Skadesservice og autoopretning

 

Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A5. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.