Service Audi A4 TDi pris

Hos Flex-a har vi knowhow og kapacitet til at klare enhver service af Audi A4 TDi. Som et af Danmarks største Frie værksteder har vi nemlig optimale forudsætninger for at tilbyde dig mere og bedre service. Vi tilbyder bl.a.: 

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

-       Mulighed for lån af lejebil uhørt billigt - gratis ved skadeservice.

 

Vi kan naturligvis garantere 100 pct. bevaring af fabriksgarantien efter service, og vi sætter godkendt stempel i din servicebog, hvis du ønsker det.

Få klaret stort som småt i Audi service

Audi er et vaskeægte tysk luksusmærke, som stiller store krav til alle værksteder, hvis deres biler skal bevare fabriksgarantien efter service. Det er med andre ord ikke alle og enhver, der kan reparere Audi. Hos flex-A er vi derfor stolte af at være i besiddelse af alt den specialuddannede arbejdskraft og det specialudviklede udstyr, som Audi kræver. Derfor kan vi klare enhver service af din Audi A4 TDi, fx: 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn

-       Skadesservice og autoopretning

 

Uanset, hvad du har brug for - stort som småt - kan du vide dig sikker på at få service af topkvalitet hos os. Vi går kompromisløs til enhver opgave, stor som lille. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A4 TDi. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.