Pris service Audi S8

Du kan altid få lave priser på service af Audi S8 hos Flex-a. Som et af Danmarks største Frie værksteder og dit lokale værksted i Birkerød og Ballerup råder vi nemlig over det specialudviklede udstyr og den specialuddannede arbejdskraft, der skal til for at udføre service på Audi S8. Vi stræber altid efter at give dig den bedst mulige serviceoplevelse og tilbyder derfor altid lidt ekstra, bl.a.:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Som en lille ekstra service giver vi desuden altid mulighed for at låne en lejebil, mens du venter på at få din Audi S8 tilbage - lejebilen er gratis ved skadesservice. Og du er naturligvis altid velkommen til kaffe, kildevand og fri wi-fi i vores hyggelige lobby, hvis du kommer tidligt.

Vi klarer alt fra eftersyn til reparationer

Vores stærke hold af specialuddannede teknikere og mekanikere, og vores topmoderne udstyr, giver os mulighed for at klare det meste - lige fra de mindste eftersyn eller lakeringsopgaver til de største reparationer. Vi kan bl.a. klare:

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje - must før videresalg.

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn - vi sørger naturligvis for at sætte godkendt stempel i din servicebog.

-       Skadesservice og autoopretning

 

Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi S8. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.