Pris service Audi A8

Audi A8 er en fantastisk bil, som har krav på mindst lige så fantastisk service. Og sidstnævnte kan vi sørge for hos Flex-a. Som et af Danmarks største Frie værksteder har vi nemlig kapacitet og knowhow til at garantere 100 pct. bevaring af fabriksgarantien og til at give dig en sublim serviceoplevelse. Vi tilbyder nemlig altid lidt ekstra, bl.a.:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

-       Mulighed for lån af lejebil - gratis ved skadesservice.

 

Vi har desuden arbejdet hårdt for at optimere vores forretnings- og arbejdsgange, så vi kan arbejde hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi får bl.a. levering af originale reservedele op til fem gange dagligt og begynder klargøringen af værkstedet, så snart du ringer. På den måde skal du ikke undvære din Audi A8 længere end højst nødvendigt.

Vi klarer enhver service af Audi A8

Audi stiller store krav til mekanikere og teknikere - ligesom vi selv gør. Derfor sender vi løbende vores dygtige og håndplukkede mandskab på kurser og efteruddannelser, så de kan blive ved med at leve op til Audis høje standarder og vores egne ambitioner. Det betyder, at vi kan klare det meste - lige fra den simpleste bilpleje til de sværeste reparationer. Vi klarer fx:

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn - vi sørger for at sætte godkendt stempel i din servicebog.

-       Skadesservice og autoopretning

 

Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A8. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.