Pris service Audi A6 allroad

A6 Allroad er garant for en køreoplevelse ud over det sædvanlige - og vi sørger for, den bliver ved med at give dig den oplevelse. Som et af Danmarks største Frie værksteder lever vi nemlig op til alle Audis strenge kvalitetskrav og standarder for udstyr og uddannelse. Derfor klarer vi nemt enhver service af A6 Allroad - og altid med fokus på den gode kundeservice og på at tilbyde dig lidt ekstra. Vi tilbyder bl.a.:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Du har også mulighed for at låne en lejebil billigt hos os, mens du venter på at få din Audi A6 Allroad tilbage. Ved skadesservice er lejebilen gratis. Hvis du kommer tidligt, er du naturligvis også altid velkommen til at nyde kaffe, kildevand og fri Wi-fi i vores hyggelige lobby.

Hurtig service til både private og erhverv

Uanset, om du er privat eller erhverv, kan du vide dig sikker på at få hurtig og kvalitetsbevidst service, når du gør forretninger med os. Vi har som nævnt knowhow og kapacitet til at klare det meste - lige fra den simpleste bilpleje til de sværeste reparationer. Vi klarer fx.:

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn

-       Skadesservice og autoopretning

 

Vi garanterer naturligvis 100 pct. bevaring af fabriksgarantien ved serviceeftersyn og sætter godkendt stempel i din servicebog, hvis du ønsker det. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A6 Allroad. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.