Pris på service Audi Q7

Audi Q7 er en dejlig og rummelig bil, som fortjener den bedste service. Og sidstnævnte får du altid hos flex-A. Som et af Danmarks største  Frie værksteder kan vi nemlig garantere service af din Audi Q7, der lever op til alle Audis strenge kvalitetskrav og høje standarder. Og altid med den gode kundeservice for øje - vi tilbyder nemlig altid lidt ekstra gode fordele, fx.:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Vi har arbejdet hårdt på at optimere forretnings- og arbejdsgange på værkstedet, så vi kan arbejde både hurtigt og kompromisløst. Men derfor kan det stadig være svært at undvære bilen. Derfor giver vi altid mulighed for at låne en lejebil billigt hos os, mens du venter på at få din Audi A4 tilbage fra service. Lejebilen er gratis ved skadesservice. Alt sammen for at sikre dig den bedst tænkelige serviceoplevelse.

Få klaret enhver service af Audi Q7

Vi har som nævnt større kapacitet og mere knowhow end de fleste og sørger løbende for at holde vores specialuddannede teknikere og mekanikere skarpe vha. efteruddannelser og kurser. På den måde kan de blive ved med at leve op til vores og Audis høje standarder, så de også kan klare lidt af hvert - lige fra det største til det mindste. Vi klarer fx:

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn - vi sørger for at sætte godkendt stempel i din servicebog.

-       Skadesservice og autoopretning

 

Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi Q7. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.