Pris på service Audi A6

Hos flex-A har vi alle forudsætninger for at klare service og reparation af din Audi A6. Som audi-værksted og et af Danmarks største  Frie værksteder har vi nemlig både kapacitet og knowhow til at leve op til alle Audis strenge kvalitetskrav - og naturligvis til at tilbyde vores kunder lidt ekstra god service og fordele, bl.a.:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

-       Mulighed for at låne billig lejebil - gratis ved skadesservice.

 

Det kan være både tidskrævende og svært at hente de originale reservedele til Audi A6 hjem, men vi har arbejdet meget på at optimere vores forretningsgange, så vi bl.a. får reservedele leveret op til fem gange dagligt. Det medfører bl.a., at vi kan arbejde hurtigere, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alt sammen vigtige led i vores mission om at levere den bedst mulige serviceoplevelse.

Vi fixer ethvert problem med din Audi A6

Som Frit værksted har vores teknikere og mekanikere den rette tekniske kunnen til at udføre service og reparation på din Audi A6. Vi sørger også løbende for at sende vores folk på efteruddannelser og kurser, så de kan blive ved med at leve op til Audis og vores egne høje krav og standarder. Vi klarer fx:

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn - 100 pct. bevaring af fabriksgaranti og godkendt stempel i din servicebog.

-       Skadesservice og autoopretning

 

Du kan med andre ord altid vide dig sikker på, at din Audi A6 er i sikre hænder, når du afleverer den hos os. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A6. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.