Pris på service Audi A5

Vi har stor erfaring med Audi A5 på vores værksteder i Birkerød og Ballerup. Som et af Danmarks største Frie værksteder har vi nemlig kapacitet og knowhow til at leve op til alle Audis skrappe krav til service af Audi A5, så den forbliver driftssikker og bevarer sin værdi. Uanset, hvad du skal have lavet på din Audi A5, kan du altid forvente god kundeservice, når du gør forretninger med os - vi tilbyder bl.a:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Derudover tilbyder vi bl.a. billige lejebiler til vores kunder, mens deres biler er til service. Ved skadesservice er lejebilen gratis. Alt sammen for at give den bedst tænkelige serviceoplevelse.

Vi lever op til alle Audis høje krav og standarder

På vores værksted har vi alt det specialudviklede værktøj og udstyr, som Audi kræver, og vi har adgang til både reservedele og ajourførte serviceforskrifter. Vi har også knoklet for at optimere vores forretningsgange, så vi får reservedele leveret op til fem gange dagligt og kan arbejde hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sørger også løbende for at efteruddanne vores stærke team af mekanikere og teknikere, så de kan blive ved med at leve op til Audis og vores egne høje standarder.  

 

Derfor kan vi også klare det meste - lige fra eftersyn eller lakering til fuld autoopretning og de største reparationer. Vi garanterer 100 pct. bevaring af fabriksgarantien og sætter godkendt stempel efter endt service, hvis du ønsker det. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A5. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.