Pris på service Audi A4

En dejlig bil som Audi A4 har krav på topklasse service. Det har du også som kunde - det er i hvert fald vores overbevisning. Derfor har vi altid lave priser og gode fordele til dig, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi tilbyder bl.a.:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

-       Mulighed for lån af lejebil - gratis ved skadesservice

 

Vi har også arbejdet på at optimere vores forretningsgange, så vi hurtigere kan få fingre i de specielle reservedele til Audi A4 - vi får eksempelvis leveret reservedele op til fem gange dagligt nu. Dermed kan vi arbejde hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alt sammen for at give dig den bedste serviceoplevelse.

Din Audi A4 er i gode hænder hos os

Som et af Danmarks største  Frie værksteder har vi kapacitet og knowhow til at leve op til alle Audis og vores egne høje standarder. Vi råder nemlig over alt det nødvendige specialudstyr og værktøj, som Audi kræver, og sørger løbende for at sende vores dygtige teknikere og mekanikere på efteruddannelser og kurser. Det sikrer, at vi kan klare det meste, bl.a.:

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn

-       Skadesservice og autoopretning

 

Du kan med andre ord være sikker på, at din Audi A4 er i gode hænder, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi garanterer naturligvis 100 pct. bevaring af fabriksgarantien og sætter godkendt stempel i din servicebog. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A4. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.