Pris på service Audi A1

Flex-a er et af Danmarks største Frie værksteder og dit lokale værksted i Birkerød og Ballerup. Vi har både kapacitet og knowhow til at klare det meste ved din Audi A1 - lige fra de obligatoriske eftersyn til de største reparationer. Uanset, hvad du skal have lavet, kan du vide dig sikker på god kundeservice og lave priser, når du gør forretninger med os. Vi tilbyder bl.a.:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

-       Lån af lejebil, mens du venter. Gratis ved skadesservice.

 

Det der med branchens hurtigste service er ikke bare en floskel, når det kommer til vores service. Vi har optimeret forretnings- og arbejdsgange, så vi får levering af de specielle reservedele til Audi A1 op til fem gange om dagen, og vi sørger for at klargøre værkstedet i samme sekund, du ringer. Dermed kan vi arbejde hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Få klaret alt service til Audi A1 hos Flex-a

Hos flex-A har vi samlet alt den nødvendige specialuddannede arbejdskraft, der skal til for at leve op til Audis og vores egne høje kvalitetsstandarder. Vi er et håndplukket og ungt team af Danmarks dygtigste teknikere og mekanikere - derfor kan vi klare det meste, du måtte have brug for til din Audi A1. Vi klarer fx: 

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn

-       Skadesservice og autoopretning

 

Vi garanterer naturligvis 100 pct. bevaring af fabriksgarantien efter service, samt giver dig godkendt stempel i servicebogen, hvis du ønsker det. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A1. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.