Pris på service Audi

Du er altid garanteret de bedste priser på Audi service hos flex-A. Vi er et ungt team bestående af mekanikere og teknikere, der er håndplukkede for deres talent og evner og engagement og personlighed, og som alle som én brænder for at levere spitzenklasse autoservice til dig. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, kan vi altid tilbyde dig ekstra god service, fx:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Du har også mulighed for at få en lejebil hos os uhørt billigt, hvis du ikke kan undvære bilen, mens den er til service. Og hvis din Audi er til skadesreparation, kan du låne lejebilen ganske gratis. Det er alt sammen led i vores mission om at give dig en serviceoplevelse udover det sædvanlige. .

Få klaret alt i service

Vi har kapacitet og knowhow til at klare det meste på din Audi - lige fra fejlfinding og eftersyn til de mindste buler og største reparationer - og til at leve op til alle Audis høje krav og standarder. Vi klarer fx.:

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn

-       Skadesservice og autoopretning

 

Vi kan garantere 100 pct. bevaring af fabriksgarantien efter service, hvis du ønsker det. I så fald sørger vi for at serviceeftersynet sker efter Audis forskrifter og laver godkendt stempel i din servicebog. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.