Pris 60000 service Audi A4

60.000 km serviceeftersynet er afgørende ift. at sikre driftssikkerhed i trafikken og værdien af din Audi A4. Det er samtidig vigtigt, at serviceeftersynet foregår efter Audis foreskrifter, så du bevarer fabriksgarantien. Det er med andre ord ikke hvem som helst, der er kvalificerede til at tage sig af din Audi A4, men som et af Danmarks største Frie værksteder kan vi garantere 100 pct. bevaring af fabriksgarantien. Vi giver desuden altid store fordele til vores kunder, privat som erhverv, for at sikre dig den bedste serviceoplevelse - fx. tilbyder vi: 

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Du har desuden mulighed for at låne en lejebil billigt hos os, mens du venter på at få din Audi A4 tilbage fra service. Lejebilen er gratis ved skadesservice.

Branchens hurtigste og bedste service

Vi har arbejdet stenhårdt for at optimere forretnings- og arbejdsgange, så vi kan arbejde hurtigere uden at gå på kompromis med omhyggelighed og kvalitet. Vi får fx. levering af originale reservedele op til fem gange dagligt og sørger for at klargøre værkstedet og tjekke serviceforskrifter i det øjeblik, du ringer ind med din forespørgsel. Samtidig giver vi vores stærke team af specialuddannede mekanikere og teknikere de bedste forudsætninger for at klare Audis skrappe kvalitetskrav og standarder med topmoderne udstyr på vores værksteder i Ballerup og Birkerød. 

 

Derfor kan vi klare det meste - lige fra eftersyn og nanobehandling til skadesservice og autoopretning. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A4. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.