Oversigt over Audi

Her kan du se en oversigt over Audi modellerne og dem vi tilbyder service inden for:

Service af din Audi

Vil du gerne have en god pris på service af din Audi? Så er du kommet til det helt rette sted! Hos flex-A klarer vi nemlig effektivt og omhyggeligt servicen af din Audi til landets laveste priser!

Som dit lokale Audi værksted i København og omegn, og et af Danmarks største Frie værksteder, har vi kapacitet og knowhow til at tilbyde dig lidt mere end de fleste, fx:

- Branchens hurtigste service

- Faste lave priser og medlemsfordele

- Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service

Nu ved vi godt, du tænker, ‘ja, ja, branchens hurtigste service? Det er godt med jer!’ Men det er rigtigt nok!

Igennem årene har vi effektiviseret arbejdsgangene, så vi kan arbejde hurtigere end langt størstedelen af vores konkurrenter!

Hvis du ikke tror os, kan du jo opleve det ved selvsyn!

20 års håndplukket erfaring, din garanti for landets bedste Audi service

Vi har samlet lidt over 20 års håndplukket erfaring i form af landets dygtigste unge mekanikere og teknikere! Et kompetent team, som vi løbende sørger for at efteruddanne, så de altid kan tilbyde din Audi den bedste service!

Summasumarum kan vi klare stort set alt, hvad din Audi har brug for - lige fra det sædvanlige serviceeftersyn til skadesservice og klargøring til videresalg. Et udpluk af det vi kan hjælpe dig med, er fx.:

- 2- og 4 hjulsudmåling

- 4 gas udmåling

- Autolakering og bilpleje

- Bremse-prøvestand og motorprøvestand

- Centrallås og fejlkodelæsning

- Nanobehandling

- Speciel indretning

- Serviceeftersyn

- Skadesservice og autoopretning

Kontakt vores autoværksted på Toftebakken 2 i Birkerød eller Energivej 25 i Ballerup i dag på tlf. 27 16 40 00, og få et hammergodt tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi! Vi har åbent fra 7.30 til 16.30 alle hverdage!