Audi service A6 pris

Hos flex-A har vi knowhow og kapacitet til at klare alt service til Audi A6. Som et af Danmarks største Frie værksteder kan vi garantere, at din Audi A6 bevarer fabriksgarantien efter service, samt at du får en unik serviceoplevelse, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi gør nemlig altid lidt mere for vores kunder og tilbyder bl.a.:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

-       Mulighed for lån af lejebil - gratis ved skadesservice.

 

Vi har arbejdet stenhårdt for at optimere vores forretnings- og arbejdsgange, så vi kan arbejde hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi kan eksempelvis få levering af originale Audi A6 reservedele op til fem gange dagligt og sørger for at klargøre værkstedet og gennemgå serviceforskrifterne i samme sekund, du ringer.

Kvalificerede til at klare enhver service af Audi A6

Vi har håndplukket et hold af de dygtigste mekanikere og specialuddannede teknikere til vores værksted, som alle har knowhow til at håndtere det dyre og specialudviklede udstyr og værktøj, som Audi kræver. Vi sørger også løbende for at sende vores medarbejdere på efteruddannelser og kurser, så de kan blive ved med at leve op til Audis og vores egne høje standarder. Derfor kan vi klare det meste - fra eftersyn og lakering til de største reparationer. Vi klarer fx:

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn - vi garanterer bevaring af fabriksgaranti og sætter godkendt stempel i servicebog.

-       Skadesservice og autoopretning

 

Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A6. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.