Audi S5 service pris

Som dit lokale Frie værksted i Birkerød og Ballerup kan du altid vide dig sikker på korrekt og omhyggelig service af din Audi S5, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi garanterer 100 pct. bevaring af fabriksgarantien og godkendt stempel i servicebogen efter service - og ikke mindst og en serviceoplevelse udover det sædvanlige. Vi tilbyder nemlig altid lidt ekstra god service til vores kunder, bl.a.:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Vi ved også udmærket godt, hvor frustrerende det er at undvære bilen, mens vi tager os af din Audi S5. Derfor kan du låne en lejebil uhørt billigt hos os - lejebilen er gratis ved skadesservice.   

Altid hurtig service

Vi har gjort meget for at optimere vores arbejds- og forretningsgange, så vi kan arbejde hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi får eksempelvis levering af originale reservedele op til fem gange dagligt; vi har fri og nem adgang til ajourførte serviceforskrifter, og vi sørger for at klargøre værkstedet til din Audi S5, så snart du ringer. Vores teknikere og mekanikere er desuden specialuddannede, så de altid kan leve op til Audis og vores egne høje standarder. Derfor kan vi klare enhver service og reparation af din Audi S5. Vi klarer bl.a.:

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn - vi sætter godkendt stempel i servicebogen

-       Skadesservice og autoopretning

 

Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi S5. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.