Audi original service pris

Hos Flex-a har vi altid gode priser på Audi original service. Vi er nemlig intet mindre end et af Danmarks største Frie værksteder - og vi har både kapacitet og knowhow til at leve op til alle Audis høje krav og standarder og til at tilbyde lidt ekstra god service, bl.a.:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Derudover stiller vi altid en billig lejebil til rådighed, mens din Audi er til service. Vi ved nemlig godt, hvor svært det kan være at undvære bilen, mens den er til service. Lejebilen er gratis ved skadesservice.

Vi klarer alt fra eftersyn til skadesservice af Audi

Vores topmoderne værksted er udstyret med alt det specialudviklede værktøj og udstyr, der skal til for at klare ethvert serviceeftersyn af din Audi. Vi har også adgang til originale reservedele - med levering op til fem gange dagligt - og ajourførte og udførlige serviceforskrifter. Derfor har vores stærke hold af specialuddannede teknikere og mekanikere optimale forudsætninger for at klare service af din Audi og til at tilbyde et bredt spektrum af serviceydelser, fx.:

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn

-       Skadesservice og autoopretning

 

Vi sætter naturligvis godkendt stempel i din servicebog og garanterer 100 pct. bevaring af fabriksgarantien. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.