Audi A6 service priser

Hos Flex-a er vi stolte af at kunne tilbyde Audi Longlife Service. Et servicetilbud fra Audi, som indebærer en mindre service hvert andet år og en stor hvert fjerde år. Du kan læse mere om Audi Longlife Service her. Som et af Danmarks største Frie værksteder har vi nemlig både kapacitet og knowhow til at tilbyde vores kunder lidt ekstra og mere, uanset hvad du har brug for. Vi tilbyder fx:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Du har også mulighed for at låne en lejebil, mens vi klarer Longlife Service af din Audi. Ved skadeservice er lejebilen gratis. Alt sammen som led i vores mission om at give dig den bedst tænkelige serviceoplevelse.

Flex-a klarer en hvilken som helst serviceopgave

Uanset hvilke fejl vi kunne tænkes at finde, kan du være sikker på, at vi kan løse dem hurtigt og effektivt. Vores dygtige team af specialuddannede mekanikere og teknikere er autoriserede til at håndtere Audi og har mange års erfaring i branchen. Derfor klarer de også det meste - lige fra fejlfinding til de største reparationer. Vi klarer fx:

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn

-       Skadesservice og autoopretning

 

Vi garanterer naturligvis 100 pct. bevaring af fabriksgarantien, når vi udfører Audi Longlife Service og sætter godkendt stempel i din servicebog. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på Audi Longlife Service. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.