Audi A6 service priser

Som et af Danmarks største Frie værksteder kan du være sikker på, at din Audi A6 er i de bedste hænder, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi har nemlig den nødvendige kapacitet og det krævede knowhow til at klare ethvert serviceaspekt og til at levere lidt ekstra god kundeservice. Vi tilbyder bl.a.:  

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Derudover stiller vi gerne en billig lejebil til rådighed, mens vi har din Audi A6 på værkstedet. Ved skadesservice er lejebilen gratis. Alt sammen for at sikre dig den bedst tænkelige serviceoplevelse.

Vi har kapacitet til at klare enhver service

Audi kræver meget af deres værksteder - både i form af uddannelse og udstyr - men vores stærke hold af specialuddannede teknikere og mekanikere lever op til alle krav og har adgang til alt det særlige og påkrævede udstyr på vores topmoderne værksteder i Birkerød og Ballerup. Derfor kan vi klare det meste - lige fra simpel bilpleje til krævende reparationer. Vi klarer fx.:

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn

-       Skadesservice og autoopretning

 

Vi garanterer naturligvis 100 pct. bevaring af fabriksgarantien og sætter godkendt stempel i din servicebog, hvis du ønsker det. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A6. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.