Audi A4 service til gode priser

Audi A4 er en dejlig bil, som fortjener god service. Og god service er du i hvert fald altid sikker på at få, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi garanterer nemlig bevaring af fabriksgaranti, driftssikkerhed og værdi efter service af din Audi A4, og vi har altid lave priser og store fordele til vores kunder. Vi tilbyder bl.a.:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Du kan også låne en billig lejebil hos os, mens din Audi A4 er til service. Lejebilen er fuldstændig gratis ved skadesservice. Selvom vi arbejder hurtigere end de fleste, forstår vi nemlig udmærket godt, hvor svært det kan være at undvære bilen, hvis man er vant til at have den i dagligdagen. 

Vi klarer alt fra eftersyn til autoopretning

Som et af Danmarks største Frie værksteder har vi knowhow og kapacitet til at klare det meste på vores topmoderne værksteder i Birkerød og Ballerup - lige fra de mindste eftersyn til de største og sværeste reparationer. Vi sørger nemlig for at holde alle mand på holdet skarpe med løbende kurser og efteruddannelser, så de kan blive ved med at levere den bedst tænkelige service til din Audi A4. Vi klarer fx:

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn

-       Skadesservice og autoopretning

 

Hvis din Audi A4 stadig er dækket af fabriksgarantien, sørger vi naturligvis for at følge Audis forskrifter og sætte godkendt stempel i din servicebog. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A4. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.