Audi A4 B8 service pris

Som et af Danmarks største Frie værksteder og dit lokale værksted  i Birkerød og Ballerup har vi altid lave priser og gode tilbud på service af Audi A4 B8 til dig. Vi tilbyder bl.a.:  

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil


Vi stiller også altid billige lejebiler til rådighed, mens vi har din Audi A4 B8 til service - lejebilen er gratis ved skadesservice. Selvom vi arbejder hurtigere end de fleste ved vi nemlig udmærket godt, at det kan være svært at undvære sin bil, omend det blot er for en kort stund. 

Vi kan tage hånd om alt service til Audi A4 B8

Hos flex-A har vi samlet et yderst stærkt hold af specialuddannede teknikere og mekanikere, i alt over 20 års erfaring, som løbende bliver sendt på efteruddannelser og kurser, så de kan blive ved med at leve op til Audis og vores egne høje standarder. Vores mekanikere har naturligvis adgang til alt det nødvendige specialbyggede udstyr og værktøj på vores topmoderne værksteder, så du kan vide dig helt sikker på, at din Audi A4 B8 er i gode hænder, når du overlader den til os. Vi klarer fx.:

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn

-       Skadesservice og autoopretning

 

Vi kan naturligvis garantere 100 pct. bevaring af fabriksgarantien efter service, hvis bilen stadig er dækket af garantiperioden. Efterfølgende sætter vi godkendt stempel i din servicebog. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A4 B8. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.