Audi A3 service priser

Audi A3 er en dejlig bil, som fortjener den bedste service. Det samme gør du som kunde. Og som et af Danmarks største Frie-værksteder kan vi heldigvis tilbyde begge dele: super service til både dig og din Audi A3. Vi garanterer nemlig altid gode fordele til vores kunder, fx:  

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

-       Mulighed for lån af lejebil billigt - gratis ved skadesservice

 

Vi har arbejdet hårdt for at forbedre vores forretnings- og arbejdsgange, så vi kan arbejde hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi får bl.a. reservedele leveret op til fem gange dagligt og bruger smartphones med mobil omstilling, så du kan komme i kontakt med den rette medarbejder på ingen tid. Alt sammen for at give dig den hurtigste og bedste serviceoplevelse.

Vi klarer alle problemer med din Audi A3

Du kan ikke bare gå hen til din lokale mekaniker og bede ham fikse din Audi - i hvert fald ikke, hvis du vil bevare fabriksgarantien. Audi stiller nemlig store krav til deres værksteder, både i form af specialuddannet værkstedspersonale, specialudviklet værktøj og udstyr, adgang til reservedele og serviceforskrifter mm. Og vi er stolte af at leve op til alle de høje standarder - og mere til. Vi kan nemlig klare det meste - lige fra fejlfinding til de største reparationer. Vi klarer fx:

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn - vi sørger for at sætte godkendt stempel i din servicebog.

-       Skadesservice og autoopretning

 

Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A3. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.