Audi A2 service pris

Hos flex-A har vi altid lave priser på kvalitetsbevidst og omhyggelig Audi A2 service. Som et af Danmarks største Frie-værksteder har vi nemlig kapacitet og knowhow til at leve op til alle Audis høje krav og standarder. Derfor kan du altid forvente dig lidt mere, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi tilbyder bl.a.

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

-       Mulighed for at låne lejebil billigt - gratis ved skadesservice.

 

Vi ved udmærket, hvor svært det er at undvære din Audi A2, mens den er til service eller reparation. Derfor har vi knoklet i mange år for at optimere vores forretnings- og arbejdsgange, så vi kan arbejde hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten. På den måde skal du ikke undvære bilen så længe.

Vi tager os af stort som småt ved din Audi A2

Vi holder løbende vores stærke og håndplukkede team af de dygtigste teknikere og mekanikere skarpe med relevante kurser og efteruddannelser, så de kan blive ved med at yde den bedst tænkelige service. Det sikrer, at vi kan klare det meste - lige fra eftersyn og lakering til de største reparationer. Vi klarer bl.a.:

 

-       2- og 4 hjulsudmåling

-       4 gas udmåling

-       Autolakering og bilpleje

-       Bremse-prøvestand og motorprøvestand

-       Centrallås og fejlkodelæsning

-       Nanobehandling

-       Speciel indretning

-       Serviceeftersyn

-       Skadesservice og autoopretning

 

VI garanterer naturligvis 100 pct. bevaring af fabriksgarantien efter service, og vi laver godkendt stempel i din servicebog, hvis du ønsker det. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi A2. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.