90000 km service Audi pris

Du kan lynhurtigt og effektivt få klaret 90.000 km serviceeftersyn af din Audi hos flex-A. Og altid til faste lave priser. Som et af Danmarks største Frie-værksteder har vi nemlig gode forudsætninger for hurtigt at tage os af dit eftersyn - og til hurtigt at rette op på eventuelle fejl og mangler. Vi tilbyder fx.:

 

-       Branchens hurtigste service

-       Faste lave priser og medlemsfordele

-       Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service - samarbejde med alle forsikringsselskaber

-       Service og professionel rådgivning med et smil

 

Og det der med ‘branchens hurtigste service’ er ikke bare tomme ord. Vi har gjort meget for at effektivisere vores arbejds- og forretningsgange, så vi kan arbejde hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ved nemlig godt, hvor svært det kan være at undvære bilen, mens den er til service - derfor gør vi en dyd ud af at arbejde hurtigt. Og hvis du ikke kan undvære en bil, har du mulighed for at låne en lejebil uhørt billigt, mens du venter. Lejebilen er gratis ved skadesservice.

90.000 km serviceeftersynet er det mest omfattende

Serviceeftersynet ved 90.000 km er ofte det mest omfattende, din Audi skal igennem i sin levetid, men du kan være helt sikker ved at overlade din Audi til os. Vores stærke hold af håndplukkede teknikere og mekanikere har stor erfaring og teknisk kunnen, og vi sørger løbende for at holde dem skarpe med efteruddannelser og kurser, så de kan blive ved med at tilbyde dig den bedste service og rådgivning.  

 

Vi garanterer naturligvis 100 pct. bevaring af fabriksgarantien efter service og sætter godkendt stempel i din servicebog. Kontakt vores autoværksted på tlf. 27 16 40 00, og få et tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi. Du kan ringe til os mellem 7.30 og 16.30 alle hverdage.