Service til din Audi

Flex-a er et af Danmarks største Frie-værksteder og din lokale automekaniker i Ballerup og Birkerød. Vi er et ungt team af håndplukkede og dygtige mekanikere, som lever og ånder for den gode kundeservice og for at skabe glade kunder.

Vi arbejder altid hurtigt og professionelt og altid med et venligt smil og en imødekommende attitude. Du kan med andre ord altid vide dig sikker på at få spitzenklasse Audi service hos os.

Altid store fordele som flex-A kunde

Når du gør forretninger med os, kan du altid vide dig sikker på en række gode fordele, bl.a.:  

 • 100 pct. bevaring af fabriksgaranti efter service. Vi sikrer, at serviceeftersynet sker efter bilproducentens forskrifter og laver godkendt stempel i din servicebog.
 • Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og alt service - mindst tre års garanti på alle reservedele.
 • Altid nærværende og hurtig betjening, friskbrygget kaffe, kildevand og fri Wi-fi, mens du venter i vores hyggelige lounge, stor fleksibilitet i aftaler og svar indenfor 24 timer.
 • Uafhængig og professionel rådgivning.

Vi har adgang til alle servicedata om din bil og samarbejder med alle forsikringsselskaber. 
 

lars-andre.jpg

Alt i Audi service - fra det mindste eftersyn til den største reparation

Vi kan klare alt fra serviceeftersyn og fejlfinding til de største buler og reparationer. Og altid til faste lave priser og med mulighed for eksklusive aftaler. 

Privatkunder tilbyder vi faste lave priser på alle reparationer og service. Du kan også få komplet bilpleje med rens, støvsugning, opfriskning af kabinen, dybdepolering og voksning af lakken (et must før videresalg). Der er altid garanti på lakpleje til nyere biler. 

Som erhvervskunde, der skal have fikset firmabil(er), eller som bilforhandler, der skal have klargjort bilerne til salg, har vi altid attraktive tilbud på Audi service. Vi får hurtigt leveret reservedele - op til fem gange dagligt - og kan klare service af stort set alle biler, uanset model og mærke. 

Super schnelle Audi service

Du behøver aldrig undvære din Audi særlig længe, når du afleverer den hos os. Vi har nemlig knoklet for at forfine og optimere vores forretningsgange, så vi kan arbejde hurtigere end de fleste. Det gør vi for eksempel ved at klargøre værkstedet i samme øjeblik, du ringer ind med din forespørgsel, så vi dermed kan effektivisere arbejdsprocessen uden at gå på kompromis med grundigheden. Derudover har vi særlige aftaler med vores leverandører, så vi kan få dæk leveret lynhurtigt, senest dagen efter bestilling. Vi bruger også smartphones med mobil omstillingsmulighed, så vi hurtigt kan stille dig om til den rette medarbejder. 

Lånebil, mens du venter

Kender du det der med, at bilen skal til service lige netop dén uge, hvor du har allermest brug for den… Eller at bilen pludselig bryder sammen, netop den uge, hvor du har to møder i Nordjylland og skulle have hentet børnene på spejderlejren i nabokommunen. Yep, reparation og service af bilen kommer sjældent belejligt - Murphys lov. Derfor stiller vi billige lejebiler til rådighed, når du benytter vores værksted. Og når din bil er til skadesreparation, er lejebilen gratis, mens du venter på at få bilen tilbage! 

Et af Danmarks største Frie-værksteder

Vi har nemlig super muligheder for at sende vores mekanikere og teknikere på relevante kurser og efteruddannelser, så de kan blive ved med at levere et niveau, der lever op til vores høje standarder.

OBS: Husk alle dine flex-A-fordele

Du kan få ekstra billig og landsdækkende vejhjælp til din Audi og en super billig nedbrudsforsikring. Undersøgelser viser, at hver tredje bilejer oplever mekaniske defekter det første år, efter garantiperioden udløber (ja, det er ikke tilfældigt, hvordan producenterne sætter garantiperioden), så det er bestemt ikke nogen dum forsikring at tegne. Du har også mulighed for få et kundekort, som giver dig  mulighed for op til 12 måneders rentefri kredit. Det er Danmarks bedste finansiering.

Service af din Audi

Vil du gerne have en god pris på service af din Audi? Så er du kommet til det helt rette sted! Hos flex-A klarer vi nemlig effektivt og omhyggeligt servicen af din Audi til landets laveste priser!

Som dit lokale Audi værksted i København og omegn, og et af Danmarks største Frie værksteder, har vi kapacitet og knowhow til at tilbyde dig lidt mere end de fleste, fx:

 • Branchens hurtigste service
 • Faste lave priser og medlemsfordele
 • Sikkerhed og garanti ved alle reparationer og service

Nu ved vi godt, du tænker, ‘ja, ja, branchens hurtigste service? Det er godt med jer!’ Men det er rigtigt nok! Igennem årene har vi effektiviseret arbejdsgangene, så vi kan arbejde hurtigere end langt størstedelen af vores konkurrenter!

Hvis du ikke tror os, kan du jo opleve det ved selvsyn!

20 års håndplukket erfaring, din garanti for landets bedste Audi service

Vi har samlet lidt over 20 års håndplukket erfaring i form af landets dygtigste unge mekanikere og teknikere! Et kompetent team, som vi løbende sørger for at efteruddanne, så de altid kan tilbyde din Audi den bedste service! Summasumarum kan vi klare stort set alt, hvad din Audi har brug for - lige fra det sædvanlige serviceeftersyn til skadesservice og klargøring til videresalg. Et udpluk af det vi kan hjælpe dig med, er fx.:

 • 2- og 4 hjulsudmåling
 • 4 gas udmåling
 • Autolakering og bilpleje
 • Bremse-prøvestand og motorprøvestand
 • Centrallås og fejlkodelæsning
 • Nanobehandling
 • Speciel indretning
 • Serviceeftersyn
 • Skadesservice og autoopretning

Kontakt vores autoværksted på Toftebakken 2 i Birkerød eller Energivej 25 i Ballerup i dag på tlf. 27 16 40 00, og få et hammergodt tilbud på hurtig reparation og/eller service af din Audi! Vi har åbent fra 7.30 til 16.30 alle hverdage!