2716 4000
 
 

Billig finansiering fra 1,99%

Vi tilbyder finansiering gennem anerkendte samarbejdspartnere.

Læs mere her


åbent søndage efter aftale

Vi tilbyder byens bedste bilpleje på vores værksted i Ballerup

Læs mere her


åbent søndage efter aftaleTryghed i handlen

Vi tilbyder finansiering gennem anerkendte samarbejdspartnere.

Læs mere her


 

Bilpleje

Images ZJTDZFY2flex-A bilpleje er et nyt bilplejecenter med 20 års erfaring.

Det lyder som et paradoks, men pleje af en bil er et håndværk, der kræver viden, erfaring og et godt håndelag, så selvom vi lige har startet centret op, så har vi håndplukket vores håndværkere til et team med 20 års erfaring og kompetencer inden for bilpleje.  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og bruger kun de absolut bedste produkter på markedet inden for bilpleje. Vi anser os selv som perfektionister også helt ud til fingerspiserne – og det er vi meget stolte af!

Som erhvervskunde

Vi henvender os både til bilforhandlere, der skal have klargjort biler til salg, til større og mindre virksomheder, der ønsker at deres firmabil(er) afspejler firmaets image om kvalitet. Desuden til leasing firmaer der får deres biler retur.

Images N4S16LURSom privatkunde

Vi klargører også biler for private, både nye og brugte biler. En total bilpleje med rens, støvsugning, opfriskning af kabinen, dybdepolering og voksning af lakken. På nyere biler, kan vi desuden tilbyde lakpleje med garanti, som sikrer en holdbar og flot lak. Ring for at aftale tid for en gennemgang af bilen, så vi kan give et tilbud. 

Der er flere fordele ved at vedligeholde din bil hos flex-A bilpleje. Vi kan klargøre i forbindelse med serviceeftersyn på vores værksted, eller i forbindelse med skift af dæk, så du kun skal undvære din bil minimalt.  Ved at få plejet din bil professionelt opnår du typisk en højere pris, når den skal sælges - men den helt store gevinst opnår du i hverdagen, for en ren bil kører bedre.

Privatleasing.

Ved tilbagelevering af bil efter endt leasing-periode, skal bilen være i klargjort stand, ellers risikerer man en efterregning fra leasingselskabet.

Kontakt

flex-A

flex-A

Energivej 25-27 
2750 Ballerup

Toftebakken 2G
3460 Birkerød

Telefon & mail
2716 4000
 
 


Åbningstider

Værksted
Man. - Fre.
Bilpleje
Man. - Tors.
Fre.
Salgsafd.
Man. - Fre.
Søn.
 
7:30-16:30
 
8:00-16:00
8:00-15:30
 
9:00-17:30
Efter aftale

Der er ingen salgsafdeling i Birkerød


BMW oversigt
Audi Service